گروه ساختمانی سیمرغ

44287244 – 44287287 – 09121022495 مهندس صادقی

نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک ، نقاشی ساختمان با رنگ روغن و رنگ پلاستیک و پتینه کاری

به روز رسانی در
مهندس صادقی

مدیرعامل گروه ساختمانی سیمرغ
کارشناس ارشد مهندسی سازه - عمران
عضو سازمان نظام مهندسی تهران با 20 سال سابقه اجرایی

عنوان مقاله نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان به طور کلی شامل نقاشی با رنگ روغن ، نقاشی با رنگ پلاستیک و نقاشی با رنگ اکریلیک میباشد. نقاشی با رنگ اکریلیک را اصطلاحاً نقاشی بدون بو میگویند. مهمترین شاخصه ها در انتخاب نوع رنگ آمیزی ساختمان باید به مسائل زیر توجه کرد :  1- سرعت نقاشی ساختمان  2- حساسیت به بو  3- تمیزی سطح کار که اصطلاحاً به آن رد قلم میگویند  4- براق بودن یا مات بودن سطح کار  5- دوام نوع رنگ 

پس از انتخاب نوع رنگ آمیزی و اعتماد به یک استادکار نقاش ماهر میتوان بهترین نتیجه را گرفت. همچنین به جرات میتوان گفت زیر سازی کار پیش از نقاشی ساختمان 50 درصد از اهمیت را برخوردار است. بسیاری موارد پیش آمده است که با اینکه کارفرما بهترین نوع رنگ را برای نقاشی انتخاب کرده اما به دلیل زیرسازی اشتباه و استفاده از بتونه کناف نامرغوب پس از گذشت اندک زمانی سطح دیوار ترک خورده و ظاهر بسیار بدی را به دیوار میدهد. نقاشی ساختمان جدا از اینکه سریعاً باعث زیبا شدن خانه میشود از رشد باکتری های موجود در دیوار نیز جلوگیری میکند و همچنین باعث از بین رفتن میکروب ها و حشرات میان دیوارها میشود. نقاشی ساختمان در 4 مرحله و به شرح زیر انجام میشود :

1- برای نقاشی ساختمان ابتدا باید لوازم کار را فراهم کرد. به این منظور با خرید یک غلطک نقاشی و ظرف مخصوص مخلوط کردن رنگ کار را شروع میکنیم. با توجه به ارتفاع زیرپایی موجود از غلطک دسته بلند و یا دسته کوتاه به این منظور استفاده میشود. همچنین برای لبه های انتهایی کار باید یک قلم مو کوچک بخریم تا حد فاصل سقف و دیوار را نقاشی کنیم. معمولاً از رنگ پلاستیک برای نقاشی سقف ساختمان استفاده میشود زیرا از آنجایی که سقف ساختمان در فصول سرد سال و در صورت روشن بودن بخاری در معرض حرارت زیادی قرار میگیرد نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک بهترین گزینه است. همچنین معمولاً از مقداری لاجورد در ترکیب رنگ سقف استفاده میشود زیرا از آنجایی که تمیز کردن سقف دشوار است این ترکیب رنگ دیرتر دوده و گرد و خاک را نشان میدهد. برای نقاشی دیوار میتوان از انواع رنگ روغن مات و یا براق و همچنین رنگ اکریلیک استفاده کرد. در صورتی که موج ناشی از گچکاری و در صورت عدم استفاده از گچ ساختمانی استاندارد مانند گچ متین و اجرای غیر اصولی زیاد باشد بهتر است از رنگ روغنی مات استفاده شود. همچنین از انواع رنگ زرد و یا نارنجی در ترکیب رنگ دیوار میتوان استفاده کرد تا فضای خانه گرمتر به نظر برسد.

2– آماده سازی محیط نقاشی بسیار مهم است. در صورتی که ساختمان تخلیه باشد نقاشی ساختمان بسیار راحتتر است. البته باید توجه داشت که اگر سرامیک کف و یا کفپوش پارکت لمینت به تازگی تعویض شده باشند گرد رنگ باعث از بین رفتن شفافیت لعاب سرامیک خواهد شد. در اینگونه موارد باید در نظر داشته باشیم که تا حد امکان از پوشش پلاستیک و یا روزنامه در محل نقاشی استفاده کنیم. همچنین در نظر داشته باشیم که موقع خرید رنگ، حلال پایه آن کدام است. به عنوان مثال حلال رنگ روغن تینر و حلال رنگ اکریلیک و پلاستیک آب است. همچنین در صورتی که اثاثیه در منزل باشد بهتر است که کل اثاثیه را به مرکز منزل منتقل کنیم تا نردبان در سراسر منزل قدرت مانور و گردش داشته باشد.

3- پیش از شروع نقاشی ساختمان باید ترک ها و درزها و سوراخ های موجود در سقف و دیوار ساختمان را بوسیله بتونه پر کنیم. دقت داشته باشید در صورتی که شکاف این ترک ها و یا قطر این سوراخ ها زیاد باشد بهتر از بتونه استفاده نکنیم و از گچ کاری استفاده شود. زیرا بتونه پس از مدت کوتاهی دوباره ترک خواهد خورد. آماده سازی سطوح پیش از نقاشی ساختمان یکی از مهمترین قسمت ها است. در صورتی که زیرسازی کار به درستی و با دقت و حوصله انجام نشود نقاشی ساختمان انتظار مورد نظر را برآورده نخواهد کرد. برای بتونه کشی معمولاً از مخلوط پودر بتونه با آب در اسلامبولی استفاده میشود. بتونه بوسیله کاردک به عمق ترک ها نفوذ میکند. همچنین پس از خشک شدن بتونه با استفاده از سمباده نرم سطح پرداختی را صاف میکنیم. پس از این مرحله میتوان از رنگ آستر استفاده کرد. رنگ آستر با توجه به رنگ نهایی انتخاب میشود. به عنوان مثال اگر رنگ نهایی رنگ روغن مات است باید از آستر رنگ روغن استفاده شود. استفاده از آستر رنگ پلاستیک به عنوان آستر رنگ روغن کار اشتباهی است. متاسفانه برخی از استادکاران نقاش برای سود بیشتر این کار غیر اصولی را انجام میدهند.

4- غلطک رنگ را آغشته به رنگ کنید. نکته مهم این است که هر بار که غلطک آغشته به رنگ شد باید در محلی استفاده شود که قبلاً رنگ به آن نخورده است و یا رنگ آن قسمت کاملاً خشک شده است. بعد از چند بار حرکت غلطک میتوان به محل های تازه رنگ شده برگشت و نقاط باقی مانده را کاملاً نقاشی کرد. معمولاً سه دست رنگ برای نقاشی ساختمان کافی است و تمامی نقاط موجود در ساختمان را تحت پوشش قرار خواهد داد. همچنین برای نقاشی قسمت هایی که نیاز به ظرافت بیشتری است مانند لبه پنجره ها و یا چهارچوب درها میتوان از قلم مو کوچکتر استفاده کرد. فقط در نظر داشته باشید که در صورت استفاده از رنگ اکریلیک و رنگ پلاستیک ممکن است رد قلم باقی بماند. در صورتی که به رد قلم حساس هستید بهترین انتخاب رنگ روغن است.

محاسبه قیمت نقاشی ساختمان در اکثراً موارد به صورت مترمربعی صورت میگیرد. البته جدای از نوع رنگ کاری ساختمان و همچنین ترکیب رنگ ، محاسبه قیمت نقاشی ساختمان به این صورت است:

1- مساحت کل خانه را در عدد 3 ضرب کنید.

2- عدد بدست آمده را اصطلاحاً متراژ نقاشی میگویند. قیمت اعلامی به ازای هر متر مربع نقاشی ساختمان را که از طرف نقاش به شما گفته میشود در متراژ نقاشی ضرب کنید.

3- قیمت زیرسازی کار با توجه میزان خرابی و عمق ترک ها به دو صورت گچکاری و یا بتونه کاری محاسبه میشود.

4- در صورتی که ارتفاع سقف از حد معمول 3 متر بیشتر باشد هزینه کمی افزایش می یابد.

5- تمام اعداد فوق را با یکدیگر جمع کنید و قیمت نقاشی ساختمان را محاسبه کنید.

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

پرمصرف ترین و ارزانترین جنس رنگ برای نقاشی ساختمان رنگ پلاستیک میباشد. با توجه به قیمت پایین رنگ پلاستیک در مقایسه با سایر قیمت مصالح موجود و سادگی در رنگ کردن ساختمان با آن، رنگ پلاستیک به پرکاربردترین جنس رنگ تبدیل شده است. ماده اصلی تشکیل دهنده رنگ پلاستیک لاتکس ( Latex ) می باشد و در دو نوع تمام پلاستیک و نیم پلاستیک تولید می شود. نوع تمام پلاستیک قابلیت شستشو را دارا می باشد ولی تجربه نشان داده که این ادعا صرفاً تبلیغاتی است و کلاً رنگ پلاستیک قابلیت شستشو 100 درصد را ندارند. تنها رنگ روغن و رنگ اکریلیک دارای قابلیت شستشو هستند. رنگ پلاستیک استاندارد در مقابل آب مقاوم است ( اما قابل شستشو نیست ). هزینه پایین، سرعت اجرای بالا ، بدون بو بودن از مزایای اصلی نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک است. رنگ پلاستیک اگر در نقاشی ساختمان بوسیله قلم مو اجرا شود رد قلم ( رش ) از خود به جا میگذارد که قاعدتاً جلوه زیبایی ندارد و پس از نورپردازی ساختمان این عیب دوچندان به چشم می آید. از این رو برای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک بهتر است از غلطک یا پیستوله ( اسپری ) استفاده شود. نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک اگر بر روی سطح کناف شده و یا تازه گچکاری شده ( اصطلاحاً گچ تازه ) مورد استفاده قرار گیرد نیاز به بتونه کشی برای زیر سازی ندارد. بر خلاف رنگ روغن و رنگ اکریلیک که نیاز به بتونه کشی دارد.البته در صورتی که از کناف سقف استفاده شود پیش از نقاشی ساختمان باید بتونه کاری دقیق و اصولی انجام شود. عموماً در منازل از رنگ پلاستیک برای رنگ کردن سقف استفاده می شود. زیرا علاوه بر کاهش هزینه ، به واسطه عبور راحت گرما و رطوبت هوا از رنگ پلاستیک این نوع رنگ برای سقف مناسب تر از رنگ روغنی می باشد.

نقاشی ساختمان با رنگ روغن

نقاشی ساختمان با رنگ روغن براق بر پایه رزین آلکید بدلیل کیفیت بالا ، براقی زیاد ، انعطاف پذیر بودن و قابلیت کاربرد آسان به عنوان زیباترین جنس رنگ شناخته میشود. رنگ روغن به عنوان یک رنگ تزیینی بر روی سطوح پلاستر سیمان و فلزی، بتنی، در ساختمان های مسکونی و حتی خارج ساختمان و در معرض حرارت و رطوبت کاربرد دارد. رنگ کردن ساختمان با رنگ روغن بوسیله غلطک و به واسطه ایجاد ضخامت رنگ و کشاندن لعاب ( کیلر ) رنگ به سطح خارجی رنگ روغن باعث بالاتر رفتن دوام و مرغوبیت آن میشود. یکی از نقاط ضعف نقاشی ساختمان با رنگ روغن این است که چنانچه سطح زیرین کار دارای موج باشد سطح تمام شده دیوار پس از رنگ آمیزی را به خوبی بر طرف نمیکند. در حالیکه رنگ پلاستیک این نقص را پوشش میدهد. همچنین از آنجایی که جهت رقیق کردن رنگ روغن از حلال هایی نظیر تینر استفاده میشود معمولاً رنگ روغن دارای بوی تند میباشد. همچنین بوی رنگ روغن ممکن است تا چند روز در فضای ساختمان ماندگار شود.

نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک

رنگ اکریلیک ( یا آکلریک ) به دلیل دوام و همچنین درخشندگی و براقی بالا  ابتدا در صنعت اتومبیل سازی به کار میرود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی ساخت رنگهای ساختمانی به صورت ارزان و عمده در نقاشی ساختمانی و بر روی گچ ساختمانی کاربرد دارد. رزین رنگ اکریلیک به دو دسته بر پایه حلال نفتی و حلال آب تقسیم میشود. مزیت اصلی رنگ اکریلیک حلال در آب بی بو بودن و سریع خشک شدن آن است به صورتی که در دمای اتاق حداکثر پس از یک روز کامل خشک میشود و نقاش میتواند دست بعدی را سریعاً رنگ آمیزی کند.  رنگ اکریلیک حلال در آب بر خلاف رنگ روغن فاقد ظرافت در اجراست. برای جلای بیشتر و عمق دادن به سطح رنگ شده میتوان از رنگ اکریلیک بر پایه حلال نفتی استفاده کرد که خواصی تقریباً شبیه رنگ روغن دارد. از آنجایی که نقاشی با رنگ اکریلیک انعطاف‌پذیر است میتوان از این نوع رنگ  بر روی تمام سطوح از جمله سطوح سیمانی ، سطوح گچی و کناف استفاده کرد. همچنین پوشش نهایی این رنگ در مقابل رطوبت و اشعه خورشید بسیار مقاوم است.

پتینه کاری

پتینه کاری در ساختمان ( دیوار و سقف ) می‌تواند کاملاً حس زیبایی لوکس بودن را در فضای مورد نظر ایجاد کند. با توجه به جدید بودن هنر پتینه کاری در ایران، برای ایجاد حس تمایز بین ساختمان های لوکس و معمولی میتوان به عنوان یکی از آیتم های اصلی در رنگ آمیزی خانه از آن بهره برد. با توجه به اینکه پتینه کاری در اصل یکی از شاخه های هنر نقاشی است و بطور کامل هنر دست میباشد بر خلاف کاغذ دیواری و یا دیوارپوش فومی میتواند حس خاص بودن را به فضای مورد نظر ببخشد. همچنین بسته به بودجه ای که کارفرما در نظر دارد میتوان از ورق طلا یا نقره در نقاشی پتینه کاری استفاده که قاعدتاً حس لوکسی بیشتری را به کار می بخشد. در صورتی که بودجه کارفرما اجازه طلاکوب کردن پتینه را ندهد میتوان از انواع رنگ های طلایی روغنی براق و مخلوط آن با اکلیل طلایی یا اکلیل نقره زیبایی دوچندانی را به سطح نهایی بخشید.یکی دیگر از انواع پتینه کاری در سطوح سقف و دیوار خانه میتوان به طرح آجر ، انواع سنگ، گرانیت ، انواع طرح چوب ، فرم ترک بر روی سطوح ، دکوپاژ ( استفاده از تکه‌های روزنامه یا کاغذ کادو و چسباندن روی سطوح با چسب و لاک الکل) و دیگر طرح های خلاقانه نام برد.

رنگ بلکا

بلکا ( belka ) جایگزینی برای رنگ و کاغذ دیواری محسوب میشود. البته استفاده از رنگ بلکا در ساختمان های امروزی روز به روز در حال کاهش است. امروزه بیشتر از رنگ مخمل که ساختاری شبیه به پوشش بلکا دارد استفاده میشود. بلکا نوعی پوشش سلولزی با الیاف طبیعی پنبه سلولز است که توسط دستگاه‌های خرد کن مخصوص در ابعاد بسیار ریز خرد شده و سپس با طرح اختلاطی مشخص از رزین سلولزی خرد شده و سنگ‌های تزیینی کاملاً مخلوط شده میشود. پوشش بلکا به دلیل اینکه از مواد اولیه کاملاً طبیعی درست شده است میتواند حتی در فضاهای بهداشتی و درمانی مانند بیمارستان نیز استفاده میشود. پوشش بلکا بر روی گچ، گچ و خاک کیمیا شمشه کشی شده ، چوب، فلز، رنگ روغن ، سیمان، شیشه و… قابل اجرا است. مهم‌ترین نقطه ضعف پوشش بلکا استفاده از آن در محیط های با رطوبت بالا است. از آنجا که خمیر بلکا توسط آب ساخته می‌شود، مواد حلال در آب موجود در زیرسازی را حل میکند. سپس این مواد در طول مدت خشک شدن پوشش سلولزی بلکا درون آن نفوذ میکند، باعث طبله کردن و تغییر رنگ در پوشش بلکا میشود.

نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان
نقاشی دیوار خانه
نقاشی ساختمان
نقاشی منزل
نقاشی ساختمان
نقاشی خانه
نقاشی ساختمان
نقاشی آپارتمان
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان
نقاشی منزل مسکونی
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان و پتینه کاری
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان آپارتمان
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان منزل
نقاشی ساختمان
نقاشی گچبری سقف
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان در ورودی
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان اداری
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان خانه
نقاشی ساختمان
بتونه کاری دورباکس
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان گچبری منزل
نقاشی ساختمان
نقاشی آشپزخانه
نقاشی ساختمان
نقاشی و پتینه کاری ساختمان
نقاشی ساختمان
نقاشی تجاری و اداری
نقاشی ساختمان
نقاشی سقف کناف
نقاشی منزل ارزان
نقاشی منزل
نقاشی ساختمان
نقاشی منزل مسکونی
نقاشی سقف منزل ارزان
نقاشی سقف منزل
نقاشی ساختمان
نقاشی مغازه
طراحی لاکچری سقف هال و پذیرایی
طراحی سقف گچ کاری شده
رنگ کردن دیوار آجری
نقاشی دیوار مغازه
نقاشی دیوار منزل توسط استادکار
نقاشی دیوار منزل
نقاشی با رنگ روغنی ارزان
نقاشی ساختمان با رنگ روغن
نقاشی سقف منزل با رنگ پلاستیک ارزان
نقاشی سقف منزل با رنگ پلاستیک
نقاشی ساختمان با رنگ روغنی براق
نقاشی ساختمان با رنگ روغنی
تعمیر و نقاشی در چوبی ساختمان
نقاشی در چوبی ساختمان
بتونه کاری سقف و دیوار پیش از نقاشی ساختمان
زیر سازی سقف و دیوار پیش از نقاشی ساختمان
رنگ طلایی ابزار سقف گچ کاری شده
نقاشی گچ کاری ساختمان
نقاشی نمای سیمانی ساختمان
نقاشی نمای ساختمان
رنگ پلاستیک سقف منزل با حاشیه طلایی
رنگ کردن سقف منزل
نقاشی ساختمان
نقاشی ساختمان
بهترین رنگ روغن موجود در بازار
رنگ طلایی برای نقاشی ساختمان
رنگ اکریلیک در نقاشی ساختمان
نقاشی منزل با رنگ اکریلیک
زیرسازی دیوار با بتونه پیش از نقاشی با رنگ روغنی
بتونه کاری و زیرسازی دیوار
نقاشی ارزان دیوار اتاق خواب
نقاشی دیوار اتاق خواب
نقاشی در آهنی ساختمان
رنگ آمیزی در حیاط
رنگ آمیزی دیوار لابی مجتمع
نقاشی دیوار لابی
نقاشی با رنگ اکرلیک
نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک
پتینه کاری لاکچری سقف
نقاشی و پتینه کاری گچبری سقف
پتینه کاری محراب ساختمان
پتینه کاری ساختمان
پتینه کاری دیوار لاکچری
نقاشی ساختمان و پتینه کاری
پتینه کاری طلایی دور لوستر
پتینه کاری دور لوستری
نقاشی دیوار با رنگ اکریلیک ارزان
نقاشی دیوار با رنگ اکریلیک
نقاشی گلویی گچ کاری منزل
نقاشی و پتینه کاری سقف هال و پذیرایی
نقاشی سقف در ارتفاع
نقاشی سقف و دیوار لابی ساختمان
پوشش رنگ مخمل هال و پذیرایی
رنگ مخمل دیوار
بتونه کاری دیوار گچی
زیرسازی دیوار گچی
نقاشی سقف گچی استخر
نقاشی سقف استخر
نقاشی سقف هال و پذیرایی
نقاشی سقف پذیرایی
نقاشی روی دیوار
نقاشی دیواری
استفاده از ورق طلا در نقاشی ساختمان
پتینه کاری با ورق طلا
نقاشی گنبد گچ کاری شده سقف
نقاشی سقف سالن پذیرایی
پتینه کاری طلاکوب سقف
پتینه کاری سقف پذیرایی
استفاده از ورق طلا برای پتینه کاری
پتینه کاری سقف با ورق طلا
نقاش و پتینه شکلاتی سقف هال و پذیرایی
نقاشی و پتینه کاری سقف
نقاشی رنگی دیوار اتاق خواب
نقاشی دیوار و سقف اتاق خواب
بتونه و ماستیک درز دیوار کناف پیش از نقاشی
بتونه کاری دیوار کناف پیش از نقاشی ساختمان
نقاشی سقف حمام و سرویس بهداشتی
نقاشی دیوار و سقف حمام و دستشویی
نقاشی ساختمان با پیستوله
پیستوله نقاشی ساختمان
سایز قلم مو نقاشی ساختمان
قلم مو نقاشی ساختمان
غلتک نقاشی ساختمان
رول نقاشی ساختمان

سوالات متدوال نقاشی ساختمان

قیمت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک 30 هزار تومان در هر متر مربع است.

قیمت نقاشی ساختمان با رنگ روغن 40 هزار تومان در هر متر مربع است.

قیمت نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک 35 هزار تومان در هر متر مربع است.

قیمت پتینه کاری ورق طلا با ورق ایرانی 50 هزار تومان و با ورق ایتالیایی 90 هزار تومان در هر متر مربع است.

قیمت بتونه کاری 40 هزار تومان در هر متر مربع است.

بله، ما در فروشگاه شهرک غرب تهران نمایندگی فروش رنگ سحر، رنگ پارس بهار، رنگ الوان و رنگ نیوکالر هستیم. همچنین با حداکثر تخفیف در خرید رنگ و ارسال بهترین نقاشان تهران در خدمت شما هستیم.

پرسش و پاسخ نقاشی ساختمان

تعداد پرسش و پاسخ : 20

20 پاسخ

  1. سلام یک رنگ طلایی روشن و براق لبه دیوارها و سقف خورده شده که ازش اگه پیدا کنم میخوام طرح بزنم به چند جا ولی نمیدونم اسمش چیه، ورق طلا نیست رنگ صدفی طلاییه میشه راهنماییم کنید

    1. سلام.. لطفاً برای مشاوره بیشتر از طریق پیامرسان واتساپ با ما در تماس باشید.
      شماره واتساپ مهندس صادقی : 09121022495

  2. سلام مهندس خسته نباشی آقا یک سوال داشتم برای چهار لیتر رنگ روغن چقدر باید از رنگ روغن مات کن استفاده کنیم و به منظور تهیه رنگ استخوانی همین مقدار رنگ سفید چقدر باید گلماش اضافه کرد ممنون میشم جواب بدین

  3. سلام مهندس
    قبمت نقاشی ساختمان سال ۱۴۰۰ را میفرمایید حدودی متر مربعی چند تومان میزنند؟

    1. سلام.. قیمت نقاشی ساختمان در سال 1400 با توجه به رنگ مورد استفاده در دیوار و سقف و همچنین میزان خرابی دیوار یا سقف تعیین میشود. برای محاسبه قیمت نقاشی ساختمان زیر بنای ساختمان را در عدد 3 ضرب کنید و سپس حاصلضرب به دست آمده را در تعرفه هر متر مربع نقاشی ساختمان به شرح زیر را مجدداً ضرب کنید تا قیمت نهایی به دست آید. به طور خلاصه و حدودی تعرفه نقاشی ساختمان در سال 1400 به این شرح است : 1- نقاشی دیوار با رنگ روغن و سقف با رنگ پلاستیک = هر متر مربع 28 هزار تومان. 2- نقاشی دیوار با رنگ پلاستیک و سقف با رنگ پلاستیک = هر متر مربع 25 هزار تومان. 3- نقاشی دیوار با رنگ آکریلیک و سقف با رنگ پلاستیک = هر متر مربع 30 هزار تومان. 4- نقاشی مولتی کالر، بلکا یا کنیتکس = هر متر مربع 40 هزار تومان. 5- نقاشی ابزار گچبری = هر متر طول 22 هزار تومان. 6- نقاشی نما = در هر متر مربع 45 هزار تومان.

  4. سلام مهندس شما برای نقاشی ساختمان مدرن چه رنگی را پیشنهاد میدهید؟ رنگ روغنی بهتر است یا رنگ اکریلیک؟
    مرسی از توضیحات جامع و کاملتون

    1. سلام.. بهترین رنگ در نقاشی ساختمان برای منزل استفاده از رنگ روغن برای دیوارها و همچنین رنگ پلاستیک برای سقف است. با توجه به طراحی داخلی منزل شما که مدرن میباشد توصیه میکنیم از رنگ براق برای دیوارها استفاده نکنید. استفاده از رنگ مات در نقاشی ساختمان مدرن با توجه به کانسپت طراحی مدرن و همچنین استفاده از رنگ های خنثی مانند طوسی و خاکستری روشن و ترکیب آن با رنگ سفید میتواند بهترین گزینه باشد. البته جدا از بحث انتخاب رنگ توجه به زیرسازی صحیح و اصولی کار اولویت اصلی نقاشی ساختمان مناسب است. استفاده از رنگ آکریلیک در نقاشی دیوار مدرن توصیه نمیشود و ترجیح بر این است که از رنگ روغن مات و یا سوپر مات در طراحی مدرن استفاده کنید.

  5. سلام.نقاشی ساختمان شرکت شما نسبت به شرکت های مثل جهان فرود و استادکار ارزونتره…کیفیت کار شما واقعا بالاست و در اصل از رنگ های مرغوب استفاده میکنید.
    بنده بیشتر از دیجی کالا برای خرید رنگ استفاده میکنم ولی شرکت شما کمتر از اون میده.ممنون.

  6. دیوار منزل ما کنیتکس هست میخواستم ببینم امکانش هست کنیکس را صاف کنم و با رنگ روغنی نقاشی کنم؟
    کنیتکس را چطوری بردارم؟

    1. پوشش کنیتکس ( Kenitex Coating ) به دلیل بافت و زیبایی چند سال پیش رواج زیادی داشت اما به دلیل مصرف رنگ حدوداً دو برابری نسبت به دیوار گچی امروزه استفاده از به حداقل رسیده است. با توجه به تخلخل بالای کنیتکس میزان مصرف رنگ به شدت بالا میرود و در برخی از موارد که برجستگی سطح کنیتکس بیشتر از 2 میلیمتر باشد مصرف رنگ روغنی تقریباً دو برابر میشود که از این نظر قیمت نقاشی ساختمان به شدت بالا خواهد رفت. همچنین به دلیل تخلخل بالا اصطلاحاً رنگ به تو کشیده میشود و برای پوشش مناسب نیاز به افزایش تعداد دست های نقاشی است که این امر ممکن است اجرت نقاشی ساختمان را نیز بالا ببرد. برای برداشتن کنیتکس از روی دیوار و پاک کردن آن میتوان از سه روش مختلف استفاده کرد : 1- روش واتر سند بلاست که بیشتر در موارد کنیتکس پلاستیکی و با ضخامت های متوسط کاربرد دارد. 2- روش سند بلاست که اصطلاحاً به آن ساب پاشی ( Abrasive Blasting ) میگویند. استفاده از روش سند بلاست بهترین روش برای برداشتن کنیتکس از روی دیوار است اما بسیار پرهزینه است. 3- روش سمباده دستی با استفاده از ساب فرچه های دستی کنیتکس از روی دیوار پاک میشود. بهتر است از فرچه با سیم ضخیم و با استفاده از فرز یا مینی فرز برای صاف کردن دیوار استفاده کنید. با توجه به دردسر های کنیتکس استفاده از آن محدود شده و امروزه کنیتکس بیشتر در نقاشی نمای ساختمان کاربرد دارد.

  7. تفاوت رنگ آکلریک با رنگ روغن در نقاشی ساختمان چی هست؟

    1. سلام.. حلال رنگ روغن تینر است اما حلال رنگ آکلیریک آب است به همین دلیل نقاشی ساختمان با رنگ روغن بو دار خواهد بود اما نقاشی با رنگ آکلیریک بدون بو است. همچنین رنگ روغن دیرتر از رنگ آکلیریک خشک میشود و رد قلم یا بافت رنگ بر روی دیوار خواهد ماند اما در نقاشی با رنگ روغن سطح کاملاً یکدست و بدون بافت است. رنگ روغن ضد آب است و صد در صد قابل شستشو است اما رنگ آکلیریک چنین نیست. رنگ روغن در دو نوع رنگ روغن مات و براق در بازار موجود است. همچنین رنگ آکلیریک ارزانتر از رنگ روغن است و اجرت نقاشی آن هم در هر متر مربع کمتر است. زیرسازی رنگ روغن بسیار مهم است و در صورتی که گچکاری به درستی انجام نشود و یا بتونه کشی اصولی نباشد و اجازه خشک شدن کامل به گچ زیرکار نداده باشیم، مخصوصاً زمانی که از رنگ روغن براق برای نقاشی ساختمان استفاده کنیم روی دیوار موج می افتد. در این شرایط بهتر است از رنگ آکلیریک در نقاشی دیوار استفاده کنیم. اجرت زیرسازی و رنگ آستر رنگ روغن نسبت به رنگ آکلیریک بیشتر است.

  8. سلام
    برای چی باید سقف خانه را با رنگ پلاستیک نقاشی کرد؟ چه فرقی میکنه؟

    1. سلام.. نقاشی سقف ساختمان با رنگ پلاستیک به سه دلیل صورت میگیرد : 1- با توجه به اینکه هوای گرم ناشی از سیستم های گرمایشی در زیر سقف تجمع میکند بهتر است از زنگ پلاستیک استفاده شود. زیرا رنگ پلاستیک در مجاورت گرما تغییر حالت میدهد و از ترک خوردن سقف منزل جلوگیری میکند. 2- پوشش رنگ پلاستیک در سقف بهتر است و همچنین از آنجایی که رنگ پلاستیک حالت مات دارد بهتر است که از این رنگ برای سقف استفاده شود. 3- رنگ پلاستیک نسبت به رنگ روغن ارزانتر است. در نتیجه قیمت تمام شده کار کمتر خواهد بود.

  9. سلام
    نقاشی ساختمان فقط در تهران انجام میدهید؟
    میشه لطفا شماره نقاش خوب به من بدهید؟

    1. سلام.. در حال حاضر نقاشی ساختمان را فقط در تهران و شهرهای حومه انجام میدهیم. اما در صورت نیاز امکان نقاش حرفه ای و اکیپ مجرب به محل پروژه خواهد بود. نقاشی ساختمان به صورت تضمینی و با فاکتور شرکتی انجام خواهد و در فاکتور برند رنگ مصرفی نیز قید خواهد شد. لطفاٌ برای اطلاعات بیشتر در واتساپ با ما در تماس باشید.
      شماره واتساپ مهندس صادقی : 09121022495

  10. با سلام
    جناب مهندس من پارسال منزل را نقاشی کردم و رنگ اکریلیک زدم اما رنگ دیوار پوسته پوسته شده و منظره خیلی بدی شده چطوری این مشکل را برطرف کنم؟

    1. سلام.. پوسته پوسته شدن رنگ رویه پس از نقاشی ساختمان دو دلیل اصلی دارد. 1- گچ زیرکار کاملاٌ خشک نشده است که معمولاً بدلیل عجله پیمانکار در اتمام پروژه اجازه خشک شدن کامل گچ را نمیدهد. 2- رنگ آستر و رنگ رویه از دو کارخانه متفاوت تهیه شده است. در 90 درصد موارد علت پوسته پوسته شدن رنگ، تفاوت کارخانه سازنده آستر و رویه است. اکیداٌ توصیه میکنیم که رنگ آسنر و رنگ رویه از یک برند تهیه شود. مهم نیست که از چه برندی باشد بلکه مهم این است که کارخانه سازنده یکی باشد.

  11. با سلام و تشکر از سایت خوبتون
    تصمیم داریم که دیوار منزلم را نقاشی کنیم بهترین رنگ برای نقاشی ساختمان کدام است؟

    1. سلام.. برای نقاشی دیوار معمولاً از رنگ روغنی استفاده میکنند که رنگ روغنی سحر از کیفیت و پوشش بالایی برخوردار است. بهتر است که پیش از رنگ آمیزی اندکی پودر لاجورد و یا پودر کرم به رنگ روغنی سحر اضافه کنید تا پوشش رنگ بهتر شود. همچنین معمولاً برای نقاشی ساختمان سقف منزل، از رنگ پلاستیک استفاده میکنند. توصیه ما استفاده از رنگ پلاستیک پارس بهار است. رنگ پلاستیک پارس بهار از کیفیت و دوام بالاتری نسبت به سایر برندها برخوردار است و پوشش آن نیز بهتر است. فقط دقت کنید که مخلوط رنگ پلاستیک را بیش از حد رقیق نکنید که منجر به طبله کردن رنگ قبلی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *